booked.net

St. Andrea Napbor Ünnep (Egerszalók)

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea NAPBOR Ünnep, amelyre a kerek évforduló alkalmából különleges meglepetéssel készülünk.

A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.

Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.

Program

15:00 Kapunyitás | 15:30 Megnyitó | 17:00 Mesterkurzus | Pincelátogatás (2 óránként) ifj. és id. Lőrincz György társaságában | 20:00 Acousteria Zenekar | 23:00 Kapuzárás

A Borbárban a legújabb St.Andrea borokkal, a DJ pultban pedig DJ Funk Gearsel kedveskedünk

Gasztronómiai specialitások a Senátor Háztól

Bőrén sült süllő cékla sabayonnal, cous cous lepénnyel | Mangalica tarja vargányás búzarizottóval | Csirkehúsos fajitas.

Sajtok és desszertek

A Sik Sajt Műhely kézműves, helyi kecskesajtokkal és házi lekvárokkal települ ki rendezvényünkre. Marsi Zsolt és Argyilán István pedig a desszertet biztosítja Aranysárga gofri képében, melyet Napborban áztatott szőlőszemek díszítenek.

Lőrincz György Mesterkurzus

Kiemelt kóstolónk korlátozott létszámú program, amelyre a részvétel írásos (és az Ünnepre történő általános regisztráción felül történő) jelentkezéshez és a belépődíj előzetes átutalásához kötött!
Mesterkurzus kezdési időpontja: 17:00
Részvételi díj: 8 000 Ft (St.Andrea Klubtagok számára: 7 000 Ft)
Mesterkurzus regisztráció: andrea@standrea.hu
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10180391-49020017 (a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a regisztráló nevét és a Napbor Mesterkurzus elnevezést)

Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat,
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek