A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Eger megközelítése repülővel

Menetrendek

Eger közelében 2 nemzetközi repülőtér is található, ahonnan gyorsan és könnyedén megközelíthető a város

Érkezés Budapestre (BUD) - www.bud.hu

A Budapest Airport (BUD) a főváros egyetlen nemzetközi repülőtere. Érkezés után válasszuk a 100E jelzésű autóbuszt, mellyel a repülőtérről egyenesen Budapest belvárosába utazhatunk. Utazzunk a busszal a végállomásig, a Deák Ferenc tér M elnevezésű megállóig. Itt szálljunk le, majd haladjunk az ezen a téren található metróállomásra. Válasszuk az M2 jelzésű metrót "Örs vezér tere" végállomás irányban. Attól függően, hogy milyen közlekedési eszközzel szeretnénk folytatni utunkat Egerbe, válasszuk a következő módok egyikét:

Továbbutazás Egerbe vonattal:

Szálljunk le az M2-es metróról a "Keleti Pályaudvar" megállónál. Erről a vasúti pályaudvarról indulnak a vonatok Egerbe. A vonatok kevesebb mint 2 óra alatt, átszállás nélkül, közvetlenül érik el a várost. Gyakran közlekednek és könnyű a használatuk, jegyet a vasúti pályaudvaron, vagy előre interneten is vásárolhatunk.

Menetrend és jegyvásárlás: www.mav.hu

Továbbutazás Egerbe autóbusszal

Szálljunk le az M2-es metróról a "Puskás Ferenc Stadion" megállónál. A stadion alatt található a főváros egyik legnagyobb autóbusz pályaudvara, ahonnan az Egerbe tartó buszok is indulnak. A buszok kevesebb mint 2 óra alatt, átszállás nélkül, közvetlenül érik el a várost. Gyakran közlekednek, és könnyű a használatuk, jegyet a buszsofőrtől, felszálláskor lehet váltani. 

Menetrend: www.menetrendek.hu

A menetrend magyar nyelvű, ha nehézsége akad, kérje a Tourinform iroda dolgozóinak segítségét (+3636517715 / eger@tourinform.hu)


Érkezés Debrecenbe (DEB) - www.debrecenairport.com

Érkezés után utazzunk taxival az autóbuszállomásra, ahonnan az Egerbe tartó buszok indulnak. 

A buszok 2,5 óra alatt, átszállás nélkül, közvetlenül érik el a várost. Gyakran közlekednek, és könnyű a használatuk, jegyet a buszsofőrtől, felszálláskor lehet váltani. 

Menetrend: www.menetrendek.hu

A menetrend magyar nyelvű, ha nehézsége akad, kérje a Tourinform iroda dolgozóinak segítségét (+3636517715 / eger@tourinform.hu)


Utazás a reptérről Egerbe transzferrel

Budapestről és Debrecenből is lehetőség van közvetlen repülőtéri transzfer rendelésére. Ezzel kapcsolatban kérje a Tourinform iroda dolgozóinak segítségét a +3636517715 telefonszámon, vagy az eger@tourinform.hu email címen.

Ezek is érdekelhetnek