booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Macok Bisztró

Elérhetőségek

Weboldal www.imolaudvarhaz.hu/macok-bisztro-borbar
Email info@imolaudvarhaz.hu
Telefon +3636516180

Nekem jó, ha Neked jó!

A Macok Bisztró az ország 7. legjobb vidéki étterme a Dining Guide szerint.

.. egy játékosan elegáns gasztronómiai élményt kínáló bisztró, ahol a helyi és környékbeli alapanyagok nem csak a tányéron jelennek meg.

Az alapanyagok kiválasztásánál megkerestük a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak, mint például a szilvásváradi pisztrángunk, vagy a bükki sajtkülönlegességeink, melyek az arculatunk részeivé váltak. Szeretjük a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újra gondolva tálalni.

A Macokban található Peti borboltja, ahol az ország neves borászataitól összeválogatott különleges tételek, Egerben kizárólag nálunk, kis tételben is elérhetőek, kedvező, bolti árakon.

A Macok egy szerethető hely, ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat, mintha otthon lennének, de egy üzleti megbeszélés is kötetlen hangulatban telhet.

A gyermekeket külön menüvel és apró játékokkal várjuk, így a szülők is kikapcsolódnak nálunk.

Hangulatos udvarunk is kedvelt találkozóhelye baráti társaságoknak és a városba látogató turistáknak.

Az Imola Udvarház Dessert Hotelben gasztro élményekkel és édes álmokkal várjuk Vendégeinket az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében. A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri Várra.

A Macok Bisztró és a brumbrum lényegében büfé a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai, a Macok az ország 7. legjobb vidéki étterme, Top 10 magyar étterem, Top 25 szerethető étterem és Top 5 vasárnapi ebéd helyszín.

Asztalfoglalás: +36-36-516-180 vagy +36-30-207-8085  

Másik éttermünkben, a Pizza Brumbrum Világbékében római tepsis pizzával, a világhírű Gianni Frasi valódi kézműves kávéjával, olasz italkülönlegességekkel és életérzéssel várjuk.

Tovább a Macok Bisztró honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek