A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Manooka bababarát kávézó

Bababarát kávézó Eger belvárosában, világos pörkölésű kávéval és csupa egészséges finomságokkal

A Manooka Kávézó 2018. július 1-jén megnyitott. Hosszú út állt mögöttünk: rengeteget dolgoztunk a háttérben, sok nehézséget kellett legyőzni ahhoz, hogy idáig eljussunk. Csodálatos dolog, hogy mikor elakadtunk valahol, akkor egy-egy beszélgetés nyomán a sors mindig elénk hozta a megoldást, és így folytatni tudtuk a munkát. Ráadásul sok-sok olyan emberrel kerültünk kapcsolatba, akik miatt még az eredeti tervünknél is sokkal klasszabb dolog kezdett körvonalazódni.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Manooka ajánlata:

  • Avokádós bagel

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a kávézó facebook oldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek