A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Forst-Ház Étterem és Kávézó

Elérhetőségek

Weboldal forsthaz.hu
Email forsthaz@forsthaz.hu
Telefon +36 36 311 587

A Forst-Ház Étterem és Kávézóban 2004. februárja óta fogadjuk vendégeinket Eger város főterén a Dobó István tér 1. szám alatt

Az étterem magáról az épületről kapta nevét, amely egykoron Forst Antal optikus mester tulajdonában volt, aki később Eger város főbírájaként munkálkodott. 

A Forst-Ház Étterem és Kávézó megnyitásával a egyik gyerekkori álmom vált valóra, mellyel célom, hogy mindenki számára elérhető, igényes gasztronómiai kínálatot nyújtsunk megfizethető árakon, mindezt családias miliőben. Lényegében azt szerettem volna, ha vendéglátás szó értelmet nyer és a hozzánk betérő vendég valóban úgy érzi magát, mintha otthon lenne, vagy éppen haza érkezett volna.

Az elmúlt néhány esztendőben a hely méltán vált kedveltté az egriek és a turisták körében egyaránt. 

Tulajdonosként, üzletvezetőjeként és a konyha irányítójaként elkötelezettséget vállaltam, hogy mindig kiváló minőségű nyersanyagokat használjunk, amelyeket olyan megbízható beszállítóktól, gazdáktól vásárolunk, akik a minőséget és állandóságot hosszú távon képesek biztosítani. Mi a hagyományos vendéglátást választottuk főprofilként, melynek lényege az a la carte (étlap szerinti) étkezés, mely étlapon szereplő fogásokat klasszikusnak mondható konyhatechnológiai eljárásokkal készítünk el. 

Étlapunk egy évben kétszer változik, valamint minden hónapban épp az aktuális hónaphoz igazodó extra étlappal gazdagítjuk kínálatunkat. Széles ételkínálatunk mellé kiváló kávétermékeket ajánlunk, melyhez alapanyagul a DIEMME kiváló minőségű olasz pörkölésű kávétermékeire esett a választás. 

Látogassanak el hozzánk, mindenkit szeretettel várunk a Forst-Ház Étterem és Kávézóban!

Darvas Roland
Tulajdonos - Üzletvezető

Tovább a vendéglátóhely weboldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek