A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Cafe Jardin

Elérhetőségek

Weboldal cafejardin.hu
Email info.servitaudvarhaz@gmail.com
Telefon +36 36 891 694

A nyugalom szigete Eger belvárosában

Harmónia, szeretet, barátság, jókedv, napsütés, kacagás, Cafe Jardin…

Egy hely Eger belvárosában, mégis távol a zajtól és a nyüzsgéstől. Egy hely, ahol kényelmes fotelben vagy a füvön leheveredve nézed a minaret csúcsát. Egy hely, ahol anya és lánya megbeszélik gondjaikat egy jó latte, és egy gourmet süti mellett. Egy hely, ahol apa és fia sörözés közben megvitatják az élet nagy dolgait.  Egy hely, ahol a barátok és a családok találkoznak. Egy hely, ahol jól érzed magad.

Egerben a Servita Udvarházban található a Cafe Jardin kávéház, cukrászda és ivó. Reggel 8 órától svédasztalos vagy a’la carte  reggelivel indítjuk a napot és nem csak a szálló vendégeink részére! De beugorhattok egy jó presszóra, lattéra vagy más szezonális kávé különlegességre.  Délelőtt 11 órától azonban már az országosan is ismert és elismert G&D cukrászda különlegességei kerülnek a kínálatba, folytatódik a kávé kánaán, limonádék, alkoholos ital különlegességek, finom helyi borok, csapolt cseh világos pils, belga meggysör, és még sorolhatnák.

Ez a Cafe Jardin.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Cafe Jardin ajánlata:

  • Jardin bagett - G&D  kovászos bagett, sült tarja, sült tojás, vajkrém, mozzarella, BBQ szósz, paradicsom, uborka, saláta

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a Cafe Jardin honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek