A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Trifla Ivó & Konyha

Elérhetőségek

Weboldal triflaeger.hu
Email triflaeger@gmail.com
Telefon +36 30 957 4969

Eger belvárosában, a Sétáló utcában vár mindenkit éttermünk a Trifla Ivó & Konyha

Kötetlen  hangulat, hétvégente élő zene. A Bükk kincsei az étlapon!

Lillafüredi pisztráng, nagyvadak, erdei gombák, Szarvasgomba, valamint 50 fajta kiváló egri bor és csapolt cseh Bernard sör!

Csoportoknak kedvező menük.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Trifla Ivó & Konyha ajánlata:

  • Lilafüredi pisztráng, ropogósan, fokhagymásan, koktélparadicsomos, parmezános kerti salátával

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább az étterem honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek