A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Tóth Ferenc Pincészet

Elérhetőségek

Weboldal tothferencpinceszet.hu
Email katatoth@tothferencpinceszet.hu
Telefon +36306020372

Feri bácsi 40 évvel ezelőtt álmodott egy nagyot vagy talán nem is olyan nagyot: egyszerűen csak szőlőt akart termelni, belőle finom bort készíteni és azt másoknak is megmutatni. Ennek köszönhetően ma már egy 25 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat.

Szeretjük, hogy a Szépasszonyvölgyben megismerhetjük az Egerbe érkező turistákat és borkedvelőket, akiknek a hétköznapok friss, beszélgetős borai mellett egy igen komoly, superior és grand superior szortimentet is kínálunk, ezért mindenki találhat magának kedvére valót.

Kézműves csokoládékkal, finom sajtokkal, kézműves kencékkel és egyéb falatkákkal várunk napfényes teraszunkon vagy megújult pincebelsőkben. 

Kóstold meg nálunk borvidéki házastásaink egyikét, az Egri Bikavért és Csillagot, és ne távozz anélkül, hogy Kadarka és Leányka borainkat is megízlelted volna.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Tóth Ferenc Pincészet ajánlata:

  • Egri Csillag Superior 2022 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a pincészet honlapjjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek