A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Sike Tamás Pincészete

Elérhetőség

Weboldal sikeboraszat.hu
Email info@sikeboraszat.hu
Telefon +3636951138

100 méter hosszú, felújított, impozáns pincehelyiség és egy 60 fős terasz várja a vendégeket.

Sike Tamás többszörösen díjnyertes egri borász, 27 hektáron termel szőlőt. A borászat meghatározó fajtái: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Alibernet, Pinot Noir, Olaszrizling. Az egyik dűlő felett elhelyezkedő tó speciális mikroklímát teremt, s így a Furmint fajtától bizonyos évjáratoknál aszúsodás várható, ha a Szépasszonyvölgyben járunk, ezt feltétlen érdemes megkóstolni, igazi egyediség az Egri Borvidéken.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Sike Tamás Pincészet ajánlata:

  • Egri Csillag superior 2020 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a pincészet honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek