A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Petrény 47 Superior Pince és Terasz

Elérhetőségek

Weboldal petreny.hu
Email petreny.volgy47@gmail.com
Telefon +36703293398

A Szépasszony völgy nem hely és nem lokáció – a Szépasszony völgy Eger maga. Ambíciója szerint a VÖLGY Eger keresztmetszete.

A Szépasszony völgy 47-es pincébe kilátogató vendégeinket 2 egymásból nyíló (elválasztható) , 150 fő befogadására alkalmas egyedi atmoszférájú pince várja, amely kiváló helyszíne lehet családi- vagy baráti összejöveteleknek. Borkóstolóink programját vendégeink igényeinek és kívánságainak megfelelően állítjuk össze, SILVER, GOLD és CHAMPION ajánlatainkkal támogatjuk.

Munkaszervezetek és vállalkozások számára bor központú csapatépítő programjainkat ajánljuk, mellyel a boros gasztronómiában először mutatjuk meg, hogy a BOR nem csak ital és nem csak élelmiszer, hanem egyszerűen újraértelmezheti kapcsolatokat emberek és emberek, vezetők és beosztottak, férfi és nő között.

Igazi egri bor utazásra invitál téged a Petrény Winery, a két egri csillag és két egri bikavér közötti hidat egy syrah rosé és egy muskotály jelenti a borkóstolón.

Gyere az egri Szépasszony-völgybe és ismerkedj az egri klasszikusokkal!

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Petrény 47 Superior Pince és Terasz ajánlata:

  • Petrény Egri Csillag 2023 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a borászat honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek