A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Petrény Borbank

Elérhetőségek

Weboldal petreny.hu
Email petreny.borbank@gmail.com
Telefon +36703293398

Eger és az ország egyetlen Bankja, ahol nem a pénz a főszereplő.

Eger történelmi belvárosában a Kis-Dobó téren nyílt az első Borbank Egerben.

A Bank ügyfeleit legnagyobb kincseink-, borbankáraink és a hozzá kapcsolódó – Egerszalókon elhelyezett – bortrezorok várják. A befektetési bor ebben a különleges “Bankban” “egyenlegszámláján” nyilvántartott módon hozamot is hoz, évről évre.

Szakképzett sommelier-jeink várják vendégeinket a helyben kóstolható és fogyasztható, illetve megvásárolható saját- és a Bankban elhelyezett egri kincsekkel. A ritkaságok kedvelőinek különlegességeket és az országban egyedülálló bakancslistának ajánljuk.Vevőink – igény szerint – papír vagy fa dobozos csomagolásban vehetik át borainkat. Kávéink a világ minden tájáról a kávézás esszenciáját nyújtják.

Mottónk: “A Petrény Borbank nem csupán egy bolt vagy bár, a Petrény Borbank egy borélmény, mely benned marad…”

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Petrény Borbank ajánlata:

  • Petrény Egri Csillag 2023 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a Borbank weboldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek