A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Molnár Pincészet

Elérhetőségek

Weboldal molnarpinceszet.hu
Email info@molnarpinceszet.hu
Telefonszám +3636413894

A 60 méter hosszú, riolittufából kivájt pince, tágas vendégtérrel, nyitott terasszal várja vendégeit.

Télen kandalló árasztja a meleget, nyáron pedig hangulatos, gyertyafényes környezetben és kellemes hűvösben iszogathatnak a borkedvelők. Előzetes egyeztetés után a borkóstolás mellé borkorcsolyát (pogácsa, sonka, sajttál, paraszttál, zsíros kenyér) biztosítanak. A pincészet különleges bora az „Éger Édes”, mely egy virágméz illattal és aromával rendelkező fehérbor.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Molnár Pincészet ajánlata:

  • Egri Csillag Classicus 2022 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a pincészet honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek