A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

KÜVÉ Bisztró és Borbár

Elérhetőség

Weboldal kuveborbar.hu
Email juhaszantonia093@gmail.com
Telefon +36 20 973 1770

Egyesíti magában a tradicionális borvidéki pincék hangulatát a modern, mai gasztronómiai kínálattal, ahol a helyi alapanyagok és a nemzetközi trendek jól megférnek egymás mellett.

A napi menüválaszték már egy év alatt igazodási pont lett Egerben. Mottója: csúcs éttermi minőség egy gyorséttermi hamburger áráért. 

Az ételekhez négyféle - gyöngyöző, fehér (chardonnay) rozé és vörös cuvée - kiváló minőségű saját bora mellett a borvidék legjobb pincészeteinek választékát kínálja. 

70 fős exkluzív különtermével családi, céges, de akár 100 fős rendezvények, esküvők elegáns helyszíne lehet.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A KÜVÉ Bisztró és Borbár ajánlata:

  • Újhagymás fetasajttal töltött csirkemell tekercs, cukkini tócsnival és joghurtos salátával

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a KÜVÉ honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek