A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Kulacs Csárda & Panzió

Elérhetőségek

Weboldal kulacscsarda.hu
Email kulacs.csarda.eger@t-online.hu
Telefon +36 36 311 375

A Szépasszonyvölgy hangulata

A Kulacs Csárda Panzió Egerben, a tufába vájt borospincék sokaságáról híres Szépasszonyvölgy szívében helyezkedik el. Pince mulatónkat 1986-ban nyitottuk meg, melyet igazi magyaros ízei és jó borai miatt egyre többen kerestek meg az elmúlt évek alatt, így folyamatosan újabb és újabb pinceágakkal kellett bővíteni csárdánkat. A történelmi hangulatú pincemulatónk befogadóképessége 350 fő. Öt boltíves terme légkondícionált, hagyományőrzően, ízlésesen berendezett, kitűnően alkalmas egyéni és csoportos vendéek kulturált kiszolgálására. Tavasztól őszig az országban egyedülálló 150 fő befogadására alkalmas szőlőlugassal fedett kerthelyiség is megkóstolhatják hal, vad, szárnyas ételeinken túl magyaros ételkülönlegességeinket is. Az egri borvidék legjobb borászainak széles kínálata mellett megízlelhetik kimért termelői borainkat is. A vendégek jó hangulatáról a csárda virtuóz cigányzenekara gondoskodik.

A csárdához tartozó háromcsillagos panzióban 9 db igényesen berendezett klimatizált, fürdőszobás szoba várja az idelátogatókat, Tv-vel, hűtővel, köztük 2 db kandallóval, kétszemélyes fürdőkáddal felszerelt lakosztály.
Reméljük, az itt eltöltött idő marandandó élményt nyújt és visszavonzza kedves vendégeinket.
Szeretettel várjuk Önt is, legyen a vendégünk!

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Kulacs Csárda & Panzió ajánlata:

  • Roston Harcsafilé Citrusos Mártással

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a csárda honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek