A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Koru Kávézó

Elérhetőségek

Facebook oldal facebook.com/korucoffeeandmore
Email info@korucafe.hu

A Koru Kávézó Eger belvárosának legújabb kávézója, ahol magyar pörkölésű, specialty kávékkal, minőségi üdítőital és sütemény kínálattal várjuk vendégeinket.

Álmunk egy olyan "kultúrkávézó" létrehozása, ami a finom kávé és sütik mellett közel hozza a művészeti ágakat is az emberekhez, az embereket pedig egymáshoz! Érdemes betérni hozzánk és követni bennünket, mert változatos kultúrprogramokat, a galériánkon kiállításokat, valamint rendszeres és alkalmi workshopokat szervezünk! 

Modern, városi hangulattal és kedves, baráti kiszolgálással várunk mindenkit!

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Koru Kávézó ajánlata:

  • Margherita Pizza Szendvics

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a kávézó facebook oldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek