A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Ködmön Csárda Borétterem

Elérhetőségek

Weboldal kodmoncsarda.hu
Email info@kodmoncsarda.hu
Telefon +3636413172

A közel 250 éves, hajdani borospincéből kialakított Ködmön Csárda és Bor-étteremben a klasszikus magyar konyha értékeit találjuk: házias magyar ételeket, minőségi borokat és igényes cigányzenét.  

Előételnek rendeljünk friss marhahúsból darált tatárbeefsteak-et, majd folytassuk az elmaradhatatlan Magyaros gulyáslevessel, mely az elmúlt évek alatt Csárdánk védjegyévé vált. Főételek közül olyan régi kedvencek készülnek itt, mint a baconbe göngyölt konfitált csirkemell juhtúrós sztrapacskával, ízletes csülökfalatok Pékné módra, vagy egy jó kis harcsapaprikás házi túrós csuszával.

Fogyasszuk étkünket a hangulatos teraszon és kóstolgassunk hozzá limitált mennyiségben készült, exkluzív borokat!

Az íz és élmény felejthetetlen lesz…

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Ködmön Csárda Borétterem ajánlata:

  • Viktória tavi fogas filé fokhagymás parajjal gomolyával grillezve, grill zöldségekkel

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a weboldalra

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek