A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Kávésdoboz Coffee Bar & Deli

Elérhetőségek

Weboldal kavesdobozeger.hu
Facebook oldal facebook.com/kavesdobozeger
Email info@kavesdobozeger.hu

Élesztőmentes vadkovászos kenyerek, kistermelői, kisüzemi finomságok, fantasztikus kávék és szuper finom reggelik 2021 óta Egerben.

A választék összeállításánál két fő szempontot tartottak szem előtt:

  1. Minél természetesebb összetevők
  2. Finom ízek

A Kávésdoboz Coffee Bar & Deli nem csupán egy kávézó, hanem egy igazi ínyencparadicsom. A kávé szerelmesei specialty kávékülönlegességekkel kényeztethetik magukat, míg a vadkovászos pékáruk és a delikát finomságok szerelmesei a gasztronómiai élvezetek széles skáláját fedezhetik fel.

Ha egy finom reggelire, ízletes hamburgerezésre, vagy egy kellemes kávézásra vágysz, a Kávésdoboz tökéletes választás.

A Kávésdoboz Coffee Bar & Deli az élet apró örömeit kínálja a kávé, a gasztronómia és a hangulatos környezet szerelmeseinek.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Kávésdoboz Coffee Bar & Deli ajánlata:

  • Sonkás tortilla

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a vendéglátóhely weboldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek