A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Hotel Villa Völgy **** Étterem

Elérhetőségek

Weboldal villavolgy.hu/gasztronomia
Email postmaster@hotelvillavolgy.hu
Telefon +36 36 321 664

Bor & Gasztronómia a Szépasszonyvölgy ölelésében

Az ízlelőbimbók szolgálatában

A Hotel Villa Völgy**** két I. osztályú éttermében a táj jellegzetes magyar ízeit, a nemzetközi konyha remekeit, igazi gasztronómiai különlegességeket ízlelhetnek meg vendégeink.

A légkondicionált, táj jellegéhez igazodó főéttermünk 160 fő, míg a hozzá kapcsolódó félignyitott terasz 100 fő befogadására alkalmas, így kiváló helyszínt teremtenek esküvők, ballagások, bankettek, összejövetelek megrendezésére, melyhez természetesen akár élőzenét is biztosítunk.

Szállodánk főépületében található design éttermünk 70 férőhelyes, jellemzően a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja forma- és színvilágban egyaránt. I. kategóriás éttermünkben elsősorban a magyar konyha sztenderdjeit kínáljuk modern iskolázásban, az ételválasztékkal arra törekszünk, hogy kielégítsük a világ nagy konyháinak alapízére kíváncsi vendégek ízlését is.

A gyönyörű zöldövezeti részben kerti grillparty-k megrendezését is vállaljuk. Szállodánk saját 60 fő befogadására alkalmas, igényesen kialakított borospincével rendelkezik, melyben tradicionális borkóstolós vacsorával és az egri borvidék nemes nedűivel várjuk csoportosan érkező Vendégeinket.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Hotel Villa Völgy **** Étterem ajánlata:

  • Saláta ikebana, pirított tökmag, olaj, balzsamecet, grillezett gomolya
  • Bőrén sült fogas, fokhagymás spenót, mozzarellás paradicsom, rukkola, parmezánforgács
  • Sajtjaink

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább az étterem honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek