A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Flamingó Bisztró Bár

Elérhetőségek

Weboldal falmingobistrobar.eatbu.com
Facebook oldal facebook.com/flamingobistrobar
Email flamingobistrobar@gmail.com
Telefon +36 30 530 3507

Fiatalos, modern európai bistro és bár, széles italkínálattal, folyamatosan megújuló szezonális minőségi alapanyagokból gondosan elkészített ételekkel, laza zenékkel

A hangulatos vendégtérben és a kerthelyiségben egyaránt kellemes időtöltés várja a vendégeket.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Flamingó Bisztró Bár ajánlata:

  • Bőrén sült lazac zöldspárgás risottóval, vajas zöldspárgával, rózsaborsos eperraguval
  • Tóth Ferenc - Egri Csillag 2024 / Fogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a vendéglátóhely honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek