A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Pont. Gasztroműhely

Elérhetőségek

Facebook oldal facebook.com/pont.gasztromuhely
Instagram oldal instagram.com/pont.gasztromuhely
Email pontgasztromuhely@gmail.com
Telefon +36 30 664 4139

A Pont. egy műemlék épület a vár bejáratánál, Eger szívében, ahol az újhullámos gasztronómia, a minőségi borok és a kortárs művészeti programok egymást emelve találkozhatnak.

Ahol az egriek összeülhetnek és együtt tölthetik az estéket minőségi ételek és italok társaságában, és ahol a városba látogatók kistermelői, lokális alapanyagokból készült ételeket és különleges egri és Eger környéki borokat kóstolhatnak.

Étlapunk havonta változik, így mindig szezonális újdonságokkal várjuk a hozzánk látogatókat. Small Plate éttermünkben a nagy társasági események, a kettesben töltött idő és a borkóstolás is új élmény lehet: főételeink főelemeit és köretelemeit külön tálaljuk az asztal közepén, így minden szabadon összeválogatható és kóstolható.

Egy hely, ami a miénk, az együtt töltött minőségi idő, a maradandó élmények, a jó társaság, a közös emlékek helyszíne ott, ahol a múlt a jelennel összeér.

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Pont. Gasztroműhely ajánlata:

  • Lazacpisztráng, karalábé, marokkói citrom

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább az étterem Facebook oldalára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek