A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Erla Villa Étterem

Kapcsolat

Weboldal erlavilla.hu/etterem
Email info@erlavilla.hu
Telefon +3636791453

Az Erla Villa Étterem díjnyertes gourmet konyhája Eger belvárosában található, Olyan hely, ahol hétköznapokon és családi ünnepeken egyaránt jól érezhetik magukat a vendégek. Minőségi kiszolgálás, helyi termelőktől válogatott alapanyagok, stílusos enteriőr jellemzik: mintha mindennap ünnep lenne.

Az Erla Villa Étteremben megáll az idő és teret enged az egymásra való odafigyelésre, az ízek harmóniájának élvezetére. A különleges A’la Carte kínálatot a tüzes helyi borok bolondítják meg. A szezonálisan elérehtő Sunday Brunch vasárnapi ebéd rendezvény pedig rövid idő alatt beírta magát a helyi gasztronómiába.

Helyi ízek modern köntösbe csomagolva. Az Erla Villa Étteremben a kiváló chef a klasszikus ételeket gondolja újra és tölti meg fantáziával és varázslattal. Az étterem speciális étrendű vendégeket is kiszolgál, illetve családi és üzleti rendezvények kiváló helyszíne. A berendezésnek, kialakításnak köszönhetően akár ünnepi szeparé étkeztetést is vállal.

Asztalfoglalás külsős vendégeknek: betérő vendégeknek csak a szabad kapacitás függvényében tud az étterem asztalt biztosítani, ezért javasolt az előzetes asztalfoglalás minden napszakban!

Tovább az étterem honlapjára

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek