booked.net

Utcazenész fesztivál

Képzeljünk el egy lüktető, bulizó mediterrán várost és már meg is kaptuk, hogy fest Eger az Utcazenész fesztivál ideje alatt

50-60 banda, legalább 150-200 zenésszel a történelmi belváros utcáin és terein. Fesztiválhangulat gyönyörű díszletek között!

Az Utcazenész fesztivál a szabadságról és az életigenlésről szól. Csak sétálgassunk a belvárosban és álljunk meg annál a zenésznél, akit jól esik hallgatni. Vagy azon a helyszínen, ahol szeretnénk hallgatni... A bandák ugyanis cserélődnek, leülünk valahová ebédelni vagy borozni és eközben akár kettő-három előadót is meghallgathatunk. A zenészeket a résztvevő vendéglátóhelyeken kapható érmékkel ismerhetjük el. Dobjuk érméinket annak a kalapjába, akit a legjobban megszerettünk, a verseny végére hátha ő lesz a nyertes! Közben pedig érezzük magunkat úgy, mintha a világ legjobb munkáját végeznénk, hiszen ennél jobb dolga még nem volt zsűritagnak!

2018-ban is Rock&Roll EGER utcáin! 

Az egri vállalkozók által hirdetett verseny fődíja kerek 1 millió forint. A szabály nagyon egyszerű: az a produkció nyer, aki a legtöbb szavazatot, azaz „like érmét" gyűjti a verseny ideje alatt!

Mi az a "like" érme?

A Szervezők, egy egyedi kinézetű, fém érmét készíttetnek erre az alkalomra, és gondoskodnak róla, hogy az utcán járókelő emberek zsebébe kerüljön. Egyszóval nincs más teendő, mint a zenés produkcióval minél több embert megnyerni, és kizenélni a zsebükből a „like érmét".

Tovább az Utcazenész fesztivál honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek