A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Gál Tibor Fúzió

Elérhetőségek

Weboldal galtibor.hu/fuzio
Email fuzio@galtibor.hu
Telefon +36208525004

A 2015-ben az “év design borászata” elismerést nyerte el ifj. Gál Tibor egri borbárja. A Fúzió ennél azonban sokkal több: ez Eger belvárosának egyik legizgalmasabb borkóstoló helye.

A Fúzió kellemesen elegáns, a borok kiválóak a kísérő falatkák és a tapenádok pedig emlékezetesen finomak.

Az épület emeltén található Bikavér Múzeum interaktív módon mutatja be Eger szőlőtermő területeit, valamint az Egri Csillag és Bikavér borok legendáját.


Kortárs építészeti műremek!

Az egri Gál Tibor Pincészet Csiky Sándor utcai új épületegyüttese egyesíti a hagyományt és a modernitást. Funkciósűrítés Eger belvárosában. Pincebár, étterem, borospince, bikavér múzeum, borbolt, iroda egy helyen. Borbár és kultúrtér egyben Fábián Gábor, Fajcsák Dénes és munkatársaik tervei nyomán.

További info: epiteszforum.hu

Gasztrokörút - Fókuszban az Egri Csillag

Az Egri Borvidékkel közösen összegyűjtöttünk Neked néhányat a város legjobb vendéglátóhelyei, borászatai közül. Válogass kedvedre és indulj Gasztrokörútra Egerben! A kalandozás végén garantált ajándékkal várunk!

Idén az Egri Csillagra, az Egri Bikavér fehér párjára helyezzük a fókuszt. A gyümölcsös, üde Classicus Egri Csillag, illetve a Superior és Grand Superior Egri Csillag - melyben diszkrét fahordós érlelés adta fűszeres tónusok mellett ásványosság is megjelenhet - az egriek egyik kedvence, és úgy látjuk, hogy a világ más pontjain is egyre népesebb a rajongói tábora. Szeretnénk, ha Te is megismernéd. Sőt! Szeretnénk, ha ezen a boron keresztül fedeznéd fel Eger gasztronómiáját, legyen szó a bor egyik évjáratáról vagy egy Egri Csillaghoz illő fogásról. 

A Gál Tibor Fúzió ajánlata:

  • Gál Tibor Egri Csillag 2023 + Bagel / Borfogyasztás csak 18 éven felülieknek!

Kóstold meg az ajánlatot, vagy válassz szabadon mást, a saját ízlésed szerint! Kattints ide a Gasztrokörút részleteihez és résztvevő vendéglátóhelyeihez, borászataihoz!

Tovább a honlapra

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek