booked.net

Télindító Mulatság a Szépasszony-völgyben

Forralt bor, disznótoros, pálinka, ilyesmi…

A Szépasszony-völgy, az egri bornegyed pincészetei és éttermei ez alkalommal finom forralt borokkal, disznótoros ízelítőkkel, és persze vidám programokkal várják vendégeiket. 

Ha már disznótoros finomságok – toros káposzta, orja leves, sült hurka, kolbász, kocsonya, tepertő – akkor ahhoz jó pálinka is dukál! A pincészetek saját főzésű szőlő pálinkáit kóstolhatják a Mulatságban részvevők.

Gondoltunk a családosokra, gyerekekre is. Forró csokival, meleg italokkal várjuk a kisebbeket és 17 órától – amikor a Völgy ünnepi fénybe öltözik – a Mikulás is meglátogatja a Völgyet.

Mivel a Völgyben a legjobb dolog a bor, a pincészetek erre az alkalomra megálmodott, 3 tételes borkóstoló sorokkal is készülnek.

Jöjjön el és hangolódjon velünk a Télre!

Jegyár: 2.990 Ft

Az ár tartalmazza:
1 egyedi egri bornegyed logózott bögre; 1 karszalag; 1 Adventi naptár, mellyel megkóstolhatja 10 pincészet 1-1 dl forralt borát, szavazhat a legjobbra; és részt vehet a pincészetek programjában.

A pincészetek erre az alkalomra szóló pálinka- és borajánlatai, és a disznótoros finomságok egységes, 1.000 Ft-os áron vásárolhatók meg az egyes pincékben, éttermekben.

Jegyek az esemény napján, a helyszínen válthatóak.

Regisztráció

Aki regisztrál és részt vesz a Mulatságon a bögrét ajándékba kapja, a jegyárból a helyszínen 500 Ft-ot visszatérítünk. Regisztrálni az oldal alján látható linken lehetséges.

Tovább a regisztrációra


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek