booked.net

Jazz Eger

Szeptember 18.-19-én szeretettel invitálunk az év egyik legexkluzívabb bor-, gasztro-, zenei eseményére a csodálatos Egri borvidék emblematikus helyszínére a Bolyki völgybe.

A Jazz Eger Fesztivál a házigazda borász Bolyki Jani és a stílusos vidéki gasztronómiai fesztiváljairól ismert Pauli Zoli közös vállalkozásában valósul meg. A fesztivál egyedi koncepciójának köszönhetően összehozza a legmagasabb szintű zenei-, és gasztronómiai élményt.

A csodálatos Bolyki völgybe álmodott eseményen a vidéki gasztronómia neves képviselői adják a kulináris élményt a jó borok és a különleges zenei produkciók mellé.

A koncert programok előtt a VIP belépőt vásárló vendégeink egy egyészen különleges borvacsora esten vehetnek részt, ahol a PalKonyha, az IKON Debrecen, az Anyukám Mondta Étterem, valamint a Macok Bisztró ad egy 5-fogásos degusztációs menüt a házigazda Bolyki Pincészet boraira hangolva.

Természetesen a fesztiválra jegyet váltók közönség sem marad le a kulináris kalandokról, hiszen az egész fesztivál alatt a finom falatokat a résztvevő éttermek biztosítják majd.

A koncert program:

Szeptember 18. péntek
20:00 Group’N’ Swing
22:00 Budapest Bár (Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Szűcs Krisztián, Keleti Andris)

Szeptember 19. szombat
17:00 VIP vacsora, Budapest Gipsy Swing
19:00 SisterAct Jazz - Tóth Vera & Tóth Gabi és a Budapest Jazz Orchestra
21:00 DePhazz
22:30 Random Trip

Vacsora alatt akusztikus produkcióban Fesztivál zenekara a Budapest Gipsy Swing!!!

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek