booked.net

EZ TÉNYLEG PRIMA!

Louis Prima Grammy-díjas amerikai énekes, színész, zenész, dalszerző és trombitás dalait idézi fel a koncert. Prima fiatalon hegedült, majd trombitálni kezdett, később New Orleans Gang néven megalapította első zenekarát. Slágerei közül talán a Buona Sera, a Just a gigolo vagy a Sing, sing, sing a legnépszerűbbek, és természetesen nem maradnak ki az est programjából.
A szegedi Molnár Dixieland Band Magyarország legrégebben fennálló, legismertebb és legelismertebb nem Budapesthez kötődő jazz-formációja. A zenekar 1964-ben alakult egyetemistákból, amatőr zenészekből. A közönség gyorsan a szívébe fogadta az együttest, de nem kellett sokat várni a hivatalos elismerésekre sem. Tagok: Dr. Molnár Gyula (klarinét, szaxofonok), Garay Márta (zongora, ének), Kiszin Miklós (nagybőgő), Sallai László (trombita), Fajszi Csanád (harsona), Simon Krisztián (dob), Szászi András (bendzsó).
Koós Réka színésznő, Kornay-Szenes Iván-díjas énekesnő. A Toldy Mária énekstúdió elvégzése után a Színház és Filmművészeti Főiskolára járt operett-musical szakra. Számos színházi és tv-szereplése mellett szívesen vállal énekes fellépéseket is. Az egri Szepesi György Bárzenész Fesztiválon utoljára 2018-ban hallottuk a Végvári vitézek terén.

Facebook esemény


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek