booked.net

Adventi Nosztalgiavonat Füzesabonyba

Gőzfelhős adventi kirándulás Egerből Füzesabonyba - a Mikulással és segítőivel!

Az Agria Advent Expresszonat szerelvénye az egri érkezés, illetve a budapesti visszaindulás között - a 424 009-es, frissen felújított gőzmozdony vontatásával - a kirándulók és a térség érdeklődő lakói számára az Eger - Füzesabony - Eger útvonalon adventi nosztalgiavonatként közlekedik.

Társaságunk lehetőséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik szeretnék átélni az adventi gőzmozdonyos nosztalgia utazás élményét - a fővárosba való utazás nélkül -, melyet még különlegesebbé tesz, hogy ezen napon a Mikulás manói ellenőrzik a jegyeket a vonaton, Füzesabonyban pedig maga a Mikulás is meglátogatja a szerelvényt és lehet vele közös fényképet is készíteni.

Az utazás időtartama egy útban kb. 30 perc. A füzesabonyi rövid megállás után - melynek ideje alatt a mozdony átáll a szerelvény másik végére - a vonat visszaindul Egerbe.

JEGYÁRAK

Fapados osztályon:
Felnőtt: 2.000 Ft/fő
Gyermek (4-14 éves korig): 1.500 Ft/fő
Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes

Párnás osztályon:
Felnőtt: 2.500 Ft/fő
Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes

Párnás osztályon a WR 252 étkezőkocsiban:
Felnőtt: 2.500 Ft/fő
Gyermek (4-14 éves korig): 2.000 Ft/fő
Gyermek (0-4 éves korig, ülőhely nélkül): ingyenes

A részvételi díj minden esetben magában foglalja a menettérti jegyet és helybiztosítást. Az oda- és a visszaúton meglepetésekkel kedveskedünk utasainknak. Az utazásra a részvételi jegyek elővételben válthatók.

A pontos menetrendért és további információkért keressék weboldalunkat: https://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/1014/ 

Facebook esemény


Ezek is érdekelhetnek