booked.net

Pasa Sátra

Elérhetőségek

Telefonszám 06 (36) 363 806

Nyitvatartás

Minden nap 10:00-21:00

Ízek, pipák, illatok..., a pasák ízlése szerint

A Pasa Sátra egy különleges hely Egerben. A sátor eredeti török szövetből készült és a belső elrendezése hűen tükrözi, adja vissza az igazi Ottomán kávézók és teázók hangulatát. Ha valaki meg szeretné kóstolni a hagyományos, homokban főtt kávét, akkor nem kell messzire utaznia, elég ellátogatnia az Egri Várfalsétányhoz, és máris érezheti a frissen főzött kávé ízét és illatát.

A török hagyomány szerves részét képezi a kávézaccból jóslás, amely valódi művészetnek számít: például megtudhatjuk a csészében maradt zaccból, hogy mekkora szerencse ér minket a közeljövőben. A török zene bűvöletében kellemesen megpihenhetünk, pár fős társaság esetén akár körbeülve vízipipázhatunk is! A sátorban török ruhákat, fejdíszeket, viseleteket találunk, melyeket fel is ölthetünk. Izgalmas, vicces fotók készülhetnek ilyenkor.

Varázslatosan fűszeres keleti ízek és illatok fogadnak minket a Pasa Sátrában, eredeti török környezetben. Üljünk le a földre helyezett párnákra, engedjünk a csábításnak és kóstoljuk meg a török gasztronómia ínyencségeit!

Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek