booked.net

Biztonságban, Egerben

Tudjuk, hogy már Te is szívesen útra kelnél... Hosszabb pihenésre még nincsen lehetőség, de egynapos belföldi kirándulásokkal színesebbé teheted ezt az időszakot! Eger tökéletes célpont, ezért ezen az oldalon összegyűjtöttük, hogy mit csinálhatsz nálunk egyetlen nap alatt. A legfontosabb viszont, hogy utazásod során is kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Ebben mi is a segítségedre vagyunk: minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk! Tartsd szem előtt, hogy most kicsit minden más, mint megszoktuk. A parkolás, a nyilvános mosdók, az üzletek... Ha bármilyen kérdésed adódik, vagy segítségre van szükséged, fordulj bizalommal a Tourinform iroda munkatársaihoz!

Hogyan juthatsz el Egerbe?

2020-ban új gyorsforgalmi út épült, autóval így gyorsan és biztonságosan nálunk lehetsz. Városhatártól városhatárig Budapestről ma már alig 50 perc, Debrecenből pedig 65 perc az út. M3 autópálya - M25 autóút és már meg is érkeztél.

A közösségi közlekedés is kényelmes és gyors. Már óránként indulnak közvetlen vonatok Budapestről Egerbe, és ugyanígy vissza. Az alacsonypadlós, fűtött, wifis és még új illatú vonatokon ráadásul a kerékpárszállítás is gyerekjáték. Ha inkább buszoznál, Debrecenből napi 10, Budapestről pedig napi 28 (!) közvetlen járat indul Egerbe. Figyeld a menetrendet, mert az 1 óra 40 perc menetidejű buszok expressz járatok, amik csak a fővárosban és nálunk állnak meg - célszerű ezeket választanod, hogy minél több időd jusson Egerre!

Ha megéheztél, megszomjaztál...

Helyben fogyasztani most sajnos nem tudsz, elvitelre azonban bátran válogathatsz Eger ízeiből. Válassz egy helyi finomságot, és kóstold meg egy padon az utcán, egy parkban, vagy otthonod kényelmében este. Ajánlunk néhány vendéglátóhelyet, akik elvitelre is kiszolgálnak:

Az élmények mellett vigyél haza ajándékot is Egerből!

Ajánlott látnivalók

Eger nagyon sokszínű város, egy séta a történelmi övezetben önmagában is felér egy élménnyel! Az attrakciók listája az alábbinál sokkal hosszabb lenne, de a jelenlegi helyzetben számos látványosság zárva tart. Amikor a lehetőségek engedik, térj vissza hozzánk több napra is!