booked.net

Bepillantás a Kovács Nimród Winery világába

Elérhetőségek

Telefon +36704522626
Email noemi@kovacsnimrodwinery.com

Borkóstoló pincetúrával

Egri tradicionális verőszalai pincénkbe érkező vendégeink első pillantásra talán nem is gondolnák, hogy tisztára meszelt fehér falú, veretes zöld faajtajú présházaink belsejében milyen izgalmas látvány és élmény várja őket. Tufába vájt, kanyargós pinceágaink mélyén francia-burgundi, magyar és amerikai tölgyfahordókban érnek fehér és vörös boraink, máshol Grand Cru tételeink pihennek, s van olyan pinceágunk, ahol muzeális borainkat őrizzük.

Másfél-két órás kóstolótúránk alatt 6 bort mutatunk be, miközben közelebbről megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, a technológiákkal, a borászat filozófiájával, történetével. Nálunk a vendégek nem futószalagon jönnek és mennek: minden esetben sommelier, vagy borász kollégáink fogadják az érkezőket, személyre szabottan foglalkoznak az érdeklődőkkel, s igyekeznek minden kérdésre részletesen válaszolni. Kisebb és nagyobb csoportokat egyaránt fogadunk, de akár egy ember kedvéért is megszervezzük a túrát.

Nálunk a borkóstolás nem puszta "ízélmény" - bár kétségtelenül annak is pazar! -, hanem egyben történet, a saját egyedi sztorink, amelyet szívesen megosztunk Önökkel, hogy ezáltal is részesei legyenek a KNW nagy családjának.

Kovács Nimród Winery


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek