A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Megjelenési lehetőség a Tourinform és Eger Városi Jegyiroda kirakati kijelzőjén

Elérhetőségek

Email eger@tourinform.hu
Telefonszám +3636517715

A megújult Tourinform és Eger Városi Jegyiroda utcafronti kirakatában két darab, nagyméretű kijelző került elhelyezésre, melyeken díj ellenében lehetőséget biztosítunk egri és Eger környéki programszervezők, szolgáltatók digitalizált plakátjának, egyedi kreatívjának, videójának lejátszására.

A Tourinform és Eger Városi Jegyiroda Eger „fogadószobája”, ahová a városba érkező turisták meghatározó része ellátogat. A jegyirodai szolgáltatás a helyi lakosokat is bevonzza. A helyiség a történelmi belváros egyik legforgalmasabb szakaszán, a Bajcsy-Zsilinszky utcán található, a szomszédos parkolónak köszönhetően a kirakatot a belvárosba autóval érkezők is látják.

Megjelenési díjak

Az árak megkezdett időszakra vonatkoznak. Egy időszak = megjelenéstől számított 14 naptári nap eseményeknél és 28 naptári nap szolgáltatóknál. A képek és videók megjelenítési díja között nincs különbség.

Kategória

Nettó ár / hirdetés / megkezdett időszak

TDM-tag eseményszervező / szolgáltató (tovább a tagság részleteihez)

ingyenes

Eger MJV önkormányzat támogatását élvező „meghatározó kulturális, turisztikai rendezvény”. (Önkormányzati cégek, intézmények eseményei, továbbá a „Kulturális célú támogatások” keretből részesülő rendezvények.)

5 000 Ft + ÁFA

Egri székhelyű programszervező, megjelenített eseményre Egri Városi Jegyirodai jegyértékesítéssel

8 000 Ft + ÁFA

Egri székhelyű programszervező, megjelenített eseményre Egri Városi Jegyirodai jegyértékesítés nélkül / Egri székhelyű szolgáltató

15 000 Ft + ÁFA

Nem egri székhelyű programszervező, megjelenített eseményre Egri Városi Jegyirodai jegyértékesítéssel

10 000 Ft + ÁFA

Nem egri székhelyű programszervező, megjelenített eseményre Egri Városi Jegyirodai jegyértékesítés nélkül / Nem egri székhelyű szolgáltató

25 000 Ft + ÁFA

Hosszabb távú együttműködés esetén lehetőség van éves keretszerződés megkötésére! Érdeklődés és egyedi ajánlat: eger@tourinform.hu

Technikai részletek

  • A kijelzőn ismétlődve jelennek meg a tartalmak, a képek körönként 30 másodpercig, a videók pedig egyedi időtartamukban (maximum 1 perc hosszúságig).
  • A kijelzőn hang lejátszására nincsen lehetőség.
  • A kijelző álló tájolású.
  • Lehetőség van fekvő kép és videó lejátszására is, azonban a jobb láthatóság érdekében célszerű álló tájolású tartalommal kitölteni a felületet.
  • Tartalom ideális mérete: 1080 képpont szélesség, 1920 képpont magasság (28,346 képpont/cm felbontásban).

Ezek is érdekelhetnek