booked.net
A te történeted
visiteger.com
Eger Turisztikai Honlapja

Utazz Egerbe közösségi közlekedéssel!

Nem vitás, hogy sokszor késik... De a közösségi közlekedés még így is számos előnnyel jár!

1) Környezetbarát, hiszen segít csökkenteni a légszennyezést és az üvegházhatású gázok kibocsátását.

2) Költséghatékony, mivel az üzemanyag mellett a parkolás díját is megspórolod.

3) Biztonságos, köszönhetően a rutinos buszsofőröknek és mozdonyvezetőknek.

4) Kényelmes, mivel semmivel nem kell foglalkoznod, csak hátradőlsz és elmerülsz a gondolataidban, kedvenc zenédben vagy könyvedben.

+1) És ami Egerben még egy fontos szempont: finomabbnál finomabb helyi borokat is kóstolhatsz utazás előtt ;)


Magyarország mesés városa, karnyújtásnyi közelségre Budapesthez

Soha nem volt még ennyire könnyű közösségi közlekedéssel utazni Budapest és Eger között...

Óránként indulnak vonatok: hajnal 5 és este 9 óra között óránként indulnak közvetlen vonatok Budapestről Egerbe. Az alacsonypadlós, nyáron hűtött, télen fűtött, wifis és még új illatú vonatokon ráadásul a kerékpárszállítás is gyerekjáték. Apropó, tudtad, hogy Egert teljes hosszában kerékpárút szeli át, ami északon a Bükkig, délen pedig a világhírű egerszalóki Sódombig folytatódik?

Expressz buszok a két város között: az expressz buszjáratok menetideje mindössze 1 óra 40 perc. Budapest - Eger között végig autópályán haladnak, útközben sehol nem állnak meg, így igazán kényelmes alternatívát jelentenek. A buszpályaudvar ráadásul Eger belvárosában található, így akár már érkezésed után néhány perccel egy étterem kellemes teraszán lazíthatsz.


Tölts egy csodás hétvégét Egerben

Időjárásfüggetlen látnivalók, gyógyító Termálfürdő, kényeztető Török fürdő. És csodálatos környék. Egerben egy hét is kevés, de akkor is megéri tenned egy látogatást, ha csak pár napra vagy szabad. Böngészd át a visiteger.com kínálatát, keress programot, egy jó borozót és szállást! Válassz magad mellé idegenvezetőt, hogy még alaposabban megismerhesd a várost!

Pro tipp: Tudtad, hogy az új országbérlet ára korlátlan számú egri utazás is magában foglal? Élj vele!


Érkezz közösségi közlekedéssel és válassz egy szuvenírt!

Örülünk, ha a közösségi közlekedést választod! Hogyan tudnánk jobban kifejezni hálánkat egy kis ajándéknál?!  Egerbe érkezésedet követően gyere be a Tourinform irodába, mutasd meg Kollégáinknak országbérletedet vagy elhasznált busz / vonatjegyedet és válassz ajándékba egy egri szuvenírt!

Tourinform és Eger Városi Jegyiroda

  • 3300 Eger, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 9.
  • +36 36 517 715 | info@visiteger.com
  • Nyitva: Hétfő-Péntek 9:00-17:00, Szombat 9:00-13:00

Az akcióban csak olyan, 60 km-nél nagyobb távolságra szóló menetjeggyel lehet részt venni, melynek érvényessége a felmutatástól számítva maximum 3 napja járt le. Az ajándék termékek a készlettől függően változnak. A kampány a készlet erejéig, de legkésőbb 2023. június 15-ig tart.

Ezek is érdekelhetnek