booked.net

Harlekin Bábszínház

Elérhetőségek

Telefon (8:00-16:00) +36 (36) 310 151
Email harlekineger@gmail.com
Weboldal harlekin.hu

A Harlekin Bábszínház megalapítása óta a magyar bábművészet egyik legjelentősebb és legnagyobb hagyománnyal rendelkező műhelye. Mivel a gyermekek első színházi élménye rendszerint a bábszínházhoz kötődik, elsődleges célunk az, hogy az Egerben és a megyében élő gyermekek számára a legmagasabb színvonalú előadásokat hozzuk létre.

Várjuk a Csöppeket, a Lurkókat és a Juniorokat, azaz az óvodásokat és az iskolásokat, de játszunk ifjúsági és felnőttelőadásokat is. Repertoárunkban megtalálhatók magyar népmesék és más népek klasszikus történetei, és a kortárs magyar irodalom jeles képviselőinek műveit is műsorra tűzzük. Egyedülállónak számító zenés bábmusicaljeinkkel – műfajt teremtve – a bábművészet és Eger hírét visszük szerte az országban és határainkon túl.

A Harlekin Bábszínház megújult épületében két játszóhelyen, fiatal, sokoldalú, a báb és a gyermekek iránt elkötelezett társulattal és sokszínű, minden igényt és érdeklődést kielégítő műsorkínálattal várjuk hétfőtől péntekig a csoportokat, vasárnaponként pedig a családokat.

Jegyfoglalás


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek