booked.net

Panoráma Hotel

Elérhetőségek

Telefon +36209255821
Email info@panoramahoteleger.hu

Eger, közel a legjobb. Tölts egy csodás hétvégét Budapesttől karnyújtásnyira!

Érkezz autóval, vagy közösségi közlekedéssel, Budapestről már pillanatok alatt Egerben lehetsz. A Panoráma Hotel ráadásul kedvezményes ajánlattal is készült a számodra, hogy még jobban érezhesd magad Magyarország kedvenc városában!

A Panoráma Hotel ajánlata:

A Panoráma Hotel, Eger belvárosában, kertvárosi környezetben található. Szobáink erkélyesek eredeti antik bútorokkal berendezettek.

Minimum két éjszakás foglalás esetén (Év végi kampány): - wellness használat - saját parkoló ingyenes használata - délutáni tea, kávé sütivel A plusz ingyenes szolgáltatások igénybe vételéhez kérjük foglaláskor jelezze, hogy az "Év végi kampány" csomagot szeretné igénybe venni.

Az ajánlat érvényessége:

2020. november 2. - 2020. december 20.


Fokozottan figyelünk a biztonságodra!

A járványhelyzet alatt továbbra is szabadon utazhatsz belföldön, azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Mi is, és minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz rá, hogy melyik szolgáltató, milyen óvintézkedést tesz az érdekedben! Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan fordulj a Tourinform irodához segítségért.

Tovább a hotel honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek