booked.net

Ostoros Borzbár

Elérhetőségek

Telefon +36203957469
Email pince@ostorosbor.hu

Eger, közel a legjobb. Tölts egy csodás hétvégét Budapesttől karnyújtásnyira!

Érkezz autóval, vagy közösségi közlekedéssel, Budapestről már pillanatok alatt Egerben lehetsz. Az Ostoros Borzbár ráadásul kedvezményes ajánlattal is készült a számodra, hogy még jobban érezhesd magad Magyarország kedvenc városában!

Az Ostoros Borzbár ajánlata:

Karácsonyig minden szombaton, 17 órától borkóstoló az Ostoros Családi Pincészet Szépasszonyvölgyi pincéjében, a Borzbárban!

Díjnyertes finomságok, máshol nem kapható egyedi tételek, Kovács Kolos borkalauz tolmácsolásával.

Kolos, most ezt a borkóstoló sort állította össze nektek: Irsai Olivér - 2020-as évjárat, az első újborunk, olyan mintha szőlőbe harapnál Kékfrankos rozé - A borvidék legjobbjának választották, és TÉNYLEG az! Cabernet Sauvignon - Szél-hegyi dűlős finomság Soltész Kékfrankos 2015 - A nemzeti borkiválóság Soltész Pajados Bikavér Superior - Béla a fácánnal: ahogy a festmény, úgy a bor is lenyűgöző. Soltész Debrői kései szüret - Egy finom kis desszert a végére...

A borkóstoló ideje: 1 óra. A 6 tételes kóstoló ára: 2.000 Ft/fő (fél dl/tétel)

A borkóstolón való részvételhez jelentkezz be kérlek, az alábbi elérhetőségek valamelyikén, mert a biztonságos távolságtartás miatt maximum 30 főt tudunk fogadni a kóstoló teremben!

email: pince@ostorosbor.hu

telefon: 06202992555

www.ostorosbor.hu/borzbar/

Az ajánlat érvényessége:

2020. november 2. - 2020. december 19.


Fokozottan figyelünk a biztonságodra!

A járványhelyzet alatt továbbra is szabadon utazhatsz belföldön, azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Mi is, és minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz rá, hogy melyik szolgáltató, milyen óvintézkedést tesz az érdekedben! Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan fordulj a Tourinform irodához segítségért.

Tovább a borászat honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek