booked.net

Hotel Ködmön ****

Elérhetőségek

Telefon +3636515803
Email info@hotelegerkodmon.hu

Eger, közel a legjobb. Tölts egy csodás hétvégét Budapesttől karnyújtásnyira!

Érkezz autóval, vagy közösségi közlekedéssel, Budapestről már pillanatok alatt Egerben lehetsz. A Hotel Ködmön **** ráadásul kedvezményes ajánlattal is készült a számodra, hogy még jobban érezhesd magad Magyarország kedvenc városában!

A Hotel Ködmön **** ajánlata:

Ismerje meg a FRANCIA SPA DU MONDE termékeket. Lépjen be a kiváló hatóanyagok világába, legyen részese a különleges masszázsok felejthetetlen élményt biztosító perceinek. Érezze a test, a szellem és a lélek felfrissülésének szenzációs összhangját.

Most 50-60% kedvezményt biztosítunk egyes masszázsaink árából a november 2 - december 20. közötti időszakra minimum 2 éjszakára foglaló vendégeink részére.

A kedvezményes masszázst már érkezése előtt lefoglalhatja.

Szobafoglalás: info@hotelegerkodmon.hu e-mail címen vagy a www.hotelegerkodmon.hu oldalon.

Az ajánlat érvényessége:

2020. november 2. - 2020. december 20.


Fokozottan figyelünk a biztonságodra!

A járványhelyzet alatt továbbra is szabadon utazhatsz belföldön, azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Mi is, és minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz rá, hogy melyik szolgáltató, milyen óvintézkedést tesz az érdekedben! Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan fordulj a Tourinform irodához segítségért.

Tovább a szálloda honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek