booked.net

First Fehérnemű és Harisnyabolt

Elérhetőségek

Telefon +3636415354
Telefon +36706106209
Email first@firstfehernemu.hu

Eger, közel a legjobb. Tölts egy csodás hétvégét Budapesttől karnyújtásnyira!

Érkezz autóval, vagy közösségi közlekedéssel, Budapestről már pillanatok alatt Egerben lehetsz. A First Fehérnemű és Harisnyabolt ráadásul kedvezményes ajánlattal is készült a számodra, hogy még jobban érezhesd magad Magyarország kedvenc városában!

A First Fehérnemű és Harisnyabolt ajánlata:

Eger belvárosában működő hangulatos üzletünk Európa vezető fehérnemű, harisnya, fürdőruha, halóruha, sapka, sál márkáinak gyönyörű kollekcióit kínálja vásárlói számára.

Legnépszerűbbek: Lisca, Simone Perele, Leilieve, Magistral, Anita, Aubade, Felina, Triumph, Skiny, Mustang...

Felkészült udvarias eladóink szakszerű áruajánlással segítik a vásárlásban.

Különleges év végi ajánlattal szeretnénk hozzájárulni az itt töltött napok kellemes eltöltéséhez. * fürdőruha vásárlás esetén puha bambusz törölközőből * fehérnemű vásárlása esetén különleges harisnyanadrágból választhat AJÁNDÉKOT!

Az ajánlat érvényessége:

2020. november 2. - 2020. december 23.


Fokozottan figyelünk a biztonságodra!

A járványhelyzet alatt továbbra is szabadon utazhatsz belföldön, azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Mi is, és minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz rá, hogy melyik szolgáltató, milyen óvintézkedést tesz az érdekedben! Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan fordulj a Tourinform irodához segítségért.

Tovább az üzlet honlapjára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek