booked.net

Egri Csillag Pálinka és Borpatika

Elérhetőségek

Telefon +36303717813
Email egricsillagborpatika@gmail.com

Eger, közel a legjobb. Tölts egy csodás hétvégét Budapesttől karnyújtásnyira!

Érkezz autóval, vagy közösségi közlekedéssel, Budapestről már pillanatok alatt Egerben lehetsz. Az Egri Csillag Pálinka és Borpatika ráadásul kedvezményes ajánlattal is készült a számodra, hogy még jobban érezhesd magad Magyarország kedvenc városában!

Az Egri Csillag Pálinka és Borpatika ajánlata:

Eger Kártyával történő vásárlás, valamint 10 000 Ft felett vásárlás esetén 5% engedményt biztosítunk. Hazatérve, emlékeztetőül, vagy további megismerésre otthonából rendelkezésre áll a net-pince.hu webáruház termékei.

WINE - SPIRIT - SOUVENIR Séta közben az Egri Vár főbejárata közelében tekintse meg a XVII. századi műemlék patika bútort, a méltán híres borvidék bor, pálinka -Hungarikum- és helyi termékek kínálatát, amely kiválóan alkalmas ajándékozásra és saját élmény gazdagítására. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség.

Az ajánlat érvényessége:

2020. november 2. - 2020. december 31.


Fokozottan figyelünk a biztonságodra!

A járványhelyzet alatt továbbra is szabadon utazhatsz belföldön, azonban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordíts az egészséged megőrzésére! Mi is, és minden egri szolgáltató azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél nálunk. Ha bizonytalan vagy, bátran kérdezz rá, hogy melyik szolgáltató, milyen óvintézkedést tesz az érdekedben! Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan fordulj a Tourinform irodához segítségért.

Tovább az üzlet facebook oldalára


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek