booked.net

Eger, közel a legjobb

Történelmi léptékű fejlesztéseken dolgoztunk Egerben, hogy minden eddiginél közelebb lehessünk Budapesthez. Sikerült.

Gyorsforgalmi út épült. Városhatártól-városhatárig ma már nagyjából 50 perc az út autóval Budapestről Egerbe. Ez annyi idő, mintha a Városligetből elsétálnál a Margit-szigetre. A két települést végig gyorsforgalmi út kapcsolja össze: Hősök tere - M3 autópálya - M25 autóút - és már Egerben is vagy. Még a kedvenc zenéidet sem tudod jóízűen végighallgatni ilyen rövid idő alatt.

Óránként indulnak vonatok. Hajnal 5 és este 8 óra között már óránként indulnak közvetlen vonatok Budapestről Egerbe, és ugyanígy vissza. Az alacsonypadlós, nyáron hűtött, télen fűtött, wifis és még új illatú vonatokon ráadásul a kerékpárszállítás is gyerekjáték. Apropó, tudtad, hogy Egert teljes hosszában kerékpárút szeli át, ami északon a Bükkbe, délen pedig a világhírű egerszalóki Sódombig is folytatódik?

Expressz buszok a két város között. Az expressz buszjáratok menetideje mindössze 1 óra 40 perc. Budapest - Eger között végig autópályán haladnak, útközben sehol nem állnak meg, így igazán kényelmes alternatívát jelentenek. A buszpályaudvar ráadásul Eger belvárosában található, így akár már érkezésed után néhány perccel egy étterem kellemes teraszán lazíthatsz.


Tölts egy csodás hétvégét Magyarország kedvenc városában, Budapesttől karnyújtásnyira!

Időjárásfüggetlen látnivalók, gyógyító Termálfürdő, kényeztető Török fürdő. És csodálatos környék. Egerben egy hét is kevés, de akkor is megéri tenned egy látogatást, ha csak pár napra vagy szabad. Főleg, hogy most már egy pillanat alatt itt lehetsz Budapestről. Böngészd át a visiteger.com kínálatát, keress programot, egy jó borozót és szállást! Használd az adatlapok fejlécében látható szív-ikont, és állítsd össze személyre szabott útitervedet a My Eger funkció segítségével. 


Kedvezményes ajánlatok

Szeretnénk megkönnyíteni az egri utad tervezését, ezért ezen az oldalon összegyűjtöttünk néhány kedvezményes ajánlatot. Válogass közülük bátran, hiszen mindegyik azt a célt szolgálja, hogy még jobban érezhesd magad Egerben!